Propil Company

Imah>Tentang Kami>Propil Company

Ngeunaan FETON


FETON, salawasna nyangking margin anu langkung saé.

FETON mangrupikeun perusahaan anu berorientasi paménta kalayan manajemén ranté suplai salaku daya saing utamina.
Ku ngahijikeun téknologi luhur dunya sareng produk kualitas pangluhurna, FETON tiasa masihan klien kalayan solusi pencahyaan konci konci dina total biaya anu paling kalapa.
Kalayan partisipasi FETON, aya langkung ti 100,000 pcs luminaries parantos dipasang sapopoe unggal taun.
Urang ngarepkeun ngabentuk hubungan bisnis anu suksés sareng para klien anyar di sakumna dunya dina mangsa ka hareup.

Pabrik Alamat:

3F, Building 60#, Langkou industrial Park, Dalang Community, LongHua District, Shenzhen

Operation Center Address:

Floor 13th, Leader International Building, NO.42 Wenming West Rd, FoShan, GuangDony, China

Sales&Marketing Center:

Bee Plus Co-working Space, No.88 of Fuhua 3rd Road, Futian District, Shenzhen, GuangDong, China