Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Carita diwangunna FETON

Waktos: 2011-03-19

Taun 2005, Daniel, pangadeg FETON anu parantos damel di perdagangan internasional salami mangtaun-taun, sadar ayana beuli gangguan dina bidang LED.


Salaku conto, pabrik henteu ngagaduhan kamampuan pikeun nungtun paménta ti para pembeli ku sabab éta seueur téknologi hargana anu henteu dibutuhkeun ku pasar dilarapkeun ka produk LED.


Dina raraga ngarobih fenomena ieu, Daniel parantos nyerah padamelan luhur anu luhur 500 urang Cina sareng ngalangkungan jalan padamelan diri.


Lajeng, Gary sareng Helen, anu ngagaduhan pangalaman konsultasi dina perdagangan deungeun, ngagabung sareng Daniel pikeun nyumbang kana pangembangan perdagangan internasional.


Waktu mimiti Maret 2011 nalika FETON sacara resmi ngamimitian perjalanan di Foshan, Guangdong, China.