Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Proyék LED munggaran FETON

Waktos: 2012-03-01

Dina Méi 2012, FETON ngamimitian proyék konsultan anu munggaran, masihan analisis pikeun pabrikan LED top 1 Keramik Top XNUMX di China sareng nyababkeun produk anu laris.


Seueur jalma tiasa panginten yén hal anu paling penting dina prosés prosés ngajual produk LED nyaéta nyieun produk anu sampurna, milarian klien anu leres sareng cobian pikeun mésér aranjeunna atanapi korporasi mésér produk LED.


Tapi naha klien kedah mésér produk anjeun? Naon aji anu anjeun tiasa bawa ka anjeunna? Sababaraha peolpe kantos panginten sapertos kitu.


Sabenerna prosés anu leres kedah dibalik.



Teras we bakal ngenalkeun sakedap pikeun ngabantosan anjeun langkung saé kana konsép warna warna.


Ngabersihan kaunggulan dina bidang LED


Pikeun usaha, posisi kudu pangheulana. Ngan upami perusahaan terang kaunggulan sareng kalemahan tiasa mendakan arah pasar.


Konsép tina posisi mangrupikeun kanggo netelakeun kaperluan sekuler ku sababaraha klien dina markey, sareng pikeun nyumponan bagian tina paménta ieu ku cara anu béda ti pesaing.


Éta hartosna, usaha kedah ngajawab opat patarosan di handap ieu:


* Saha kuring?

* Saha éta palanggan?

* Naon tungtutanna?

* Saha pesaing na?


Milarian klien anu leres


Kusabab watesan sumber daya perusahaan, urang moal pernah tiasa nyugemakeun sadayana klien, ku kituna urang kedah milarian klien anu paling cocog sareng nyayogikeun kabutuhanna.

Éta hartosna, usaha kedah ngajawab opat patarosan di handap ieu:

* Naon ciri-ciri klien?

* Naon ciri-ciri kabiasaan klien?

* Naon motivasi sareng kahoyong balik kabiasaan?

Teras we bakal ngenalkeun sakedap pikeun ngabantosan anjeun langkung saé kana konsép warna warna.


Nangtukeun tungtutanana


Saatos nampi panalungtikan, penjualan bakal sok masihan cutatan pas mungkin. Tapi kanyataanna, naon anu peryogi klien langkung seueur nyaéta naséhat sareng solusi anu profésional.

Paménta sering nyumput diarepkeun. Urang ngan ukur tiasa ngahontal kaayaan win-win ti sudut pandang profésional pikeun ngabantosan para klien milarian tungtutan anu nyata.


Cocogkeun dina produk


Léngkah terakhir penjualan nyaéta nyayogikeun klien nganggo produk dumasar kana solusi paling larang.

Ngahurungkeun ideu kana produk anu khusus sareng kauntungan anu lumayan mangrupikeun nilai kami pikeun manufaktur sareng para nasabah.