Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Prestasi anu munggaran dina FETON

Waktos: 2013-03-07

Dina Maret 2013, volume mésér FETON dipasihan 10 jutaan dolar AS.


Salila periode ieu, FETON saeutik demi saeutik ditingkatkeun tina agén pameli ka pembekal solusi ranté pasokan, sareng tungtungna dirobih janten perusahaan dagang kalayan manajemén ranté suplai salaku daya saing utami.


Tim FETON parantos ngumbara ka sababaraha daérah di Asia pikeun nyusun panyaléan sareng produk anu berkualitas tinggi.


Samentawis éta, tim FETON parantos ngarobih nagara anu béda-béda di sabrang laut pikeun ngawangun basis sanés pasokan.


Tujuan tina FETON mangrupikeun pikeun ngaleutikan total biaya ranté pasokan sareng teras ngajaga daya saing anu kuat.