Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Layanan sadar: Kumaha ngatur sareng ngatur rapat sacara épisién?

Waktos: 2020-02-29

8 Jam jam50, kalolobaan perusahaan henteu acan ngamimitian bisnisna, sanaos tim FETON parantos aya dina rapat sareng pembeli AS salami sajam.


Dina rapat ieu, dua manajer FETON ngabahas inpormasi anu dikumpulkeun ti Taiwan sareng bisnis bisnis Vietnam, ogé kamajuan pesenan anu ayeuna.


Nalika akhir taun ieu caket, aranjeunna ogé damel janji pasamoan isuk pikeun ngabahas rencana mésér sareng anggaran pikeun taun hareup.


Perlu disebatkeun yén sateuacan ngamimitian rapat, tim FETON parantos nyéépkeun hampir saminggu pikeun ngempelkeun data sareng persiapan material, kalebet patarosan naon anu ditaroskeun ku konsumén sareng patarosan naon anu urang kedah naroskeun.


Ieu mangrupikeun alesan penting pikeun kamajuan efisien rapat.


Daniel
CEO di FETON Corporation