Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Kesadaran layanan: Kumaha pikeun ngahontal perjalanan bisnis anu sampurna sareng klien?

Waktos: 2020-02-28

Dina Agustus 2019, tim FETON ngungsi ka Amérika Serikat.


Teu siga kalolobaan perusahaan, urang ngan ukur ningali hiji klién salami tilu dinten ngadatangan Amérika Serikat.


Dinten 1: Didatangan genep toko ritel offline sareng tim desain klien pikeun diajar jenis produk anu bakal ngajual langkung saé sareng desain naon waé anu langkung raoseun.


Dina 2: Pariksa sadaya garis produk sareng kamajuan penjualan ayeuna ku tim desain klien, tim penjualan, sareng tim manajemén operasi.


Dinten 3: Tinjauan kaayaan finansial taun 2018, tantangan utama dina taun 2019, sareng tujuan konci pikeun 2020 kalayan tim manajemén.


Nalika sabagéan ageung jalma aya mikiran kumaha carana milarian artos ti para nasabahna, FETON ngabantosan para nasabah pikeun kami nampi artos.


Dina waktos naon waé, urang keukeuh ngubaran usaha klien urang salaku usaha urang sorangan, sareng ngaraos yén kasuksésan para nasabah tiasa ayaan urang.


Daniel
CEO di FETON Corporation