Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Peran maén kagiatan di Guangzhou, China

Waktos: 2019-09-12

Dina Séptémber 2019, Daniel, pangadeg FETON, ngalaksanakeun pembagi ilmu anu 48 jam sareng supplier Cina.


Daniel mendakan yén nalika supplier cina ngadepkeun para klién, kalolobaanana ngan ukur prihatin ngeunaan penjualan produk, tapi sanés kabutuhan klien leres.


Ngaliwatan ngabagi pangaweruh sareng maén peran, Daniel ngabantuan langkung ti opat puluh supplier Cina deui reshape pamahaman perdagangan internasional.