Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Masalah ditembak: Kumaha cara nungkulan tarif AS dina impor Cina?

Waktos: 2020-03-02

Dina Oktober 2018, klien AS kalayan jumlah mésér taunan kira-kira AS $ 3 juta terbang ka Cina khusus pikeun ngobrolkeun kami paningkatan tarif 25% anu dilaksanakeun ku Cina ku Amérika Serikat.


Saatos ngobrol sareng klien, FETON mendakan kaayaan klien na kieu:


1. Dina prosés impor anu ayeuna, kauntunganana ogé bakal diirim tarif. Salami masalah ieu direngsekeun, biaya tiasa ngirangan ku 9%.


2.Sawis dina prosés impor ayeuna, bakal aya langkung ageung biaya lokal. Salami masalah ieu direngsekeun, biaya tiasa ngirangan ku 6%.


Salami prosés impor parantos ningkat, para klién parantos tiasa ngirit biaya 15% sareng katinggal ku solusi anu nyugemakeun.


Maksudna, upami urang hoyong ngahontal biaya tatal lowset, éta nessary pikeun nganalisis solusi tina sababaraha dimensi, sapertos biaya jual, biaya ranté, biaya transaksi sareng saterasna.


Daniel
CEO di FETON Corporation