Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Babagi pangaweruh di Shenzhen, Cina

Waktos: 2019-06-07

Dina Juni 2019, Daniel, pangadeg FETON, ngabagi pangaweruh sadinten sajam di World Cross-Border Ecommerce Exhibition & Summit.


Anjeunna nyebatkeun yén upami perusahaan henteu ngauangan pisan pikeun ngayakeun sareng ngokolakeun ranté suplai, aranjeunna moal gaduh kakuatan pikeun ngalawan deui nalika lingkungan luar robih.


Ieu naha FETON ngiringan ngadegkeun basa supplier sorangan di sababaraha daérah dunya.

90% pamirsa anu milu dibagikeun ieu mangrupikeun manajer atanapi pangadeg perusahaan.


Saatos perkawis éta, salah sahiji pamirsa nyarioskeun ka kami yén ieu mangrupikeun panginten anu penting, ngabantosan anjeunna ningali hubungan saleresna antara dirina sareng nasabahna, sareng ngabantosan anjeunna nyandak rute padagangan asing anu saé.