Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Kumaha Bakal Kantos Kanton 2020 Bakal Dilaksanakeun?

Waktos: 2020-06-03

Alatan kaayaan wabah taun ayeuna, taun 127th Canton Fair, salah sahiji pameran perdagangan pangbadagna di dunya. bakal diayakeun online ti 15 dugi ka 24 Juni.

Ieu mangrupikeun inovasi pangbadagna sareng tangtangan pikeun pembeli, paméran sareng pamaréntah Cina.

Teras kumaha éta Pamilihan Kanton online ieu diayakeun? Naon anu peryogi perhatian? Kadieu sareng mendakan jawaban!


1. Naon Canton Fair?


Impor Impor sareng Ékspor, anu disebut salaku Pameran Kanton.

Rata-rata volume dagang ti unggal Kanton Kanton sakitar $ 280 juta. Unggal Pameran Kanton, pamilon 180,000 ti alih 180 kalambutan sareng daérah bakal ngumpul pikeun sumber produk cina pangsaéna ti luhur 60,000 panyadia.

Éta henteu kaleuleuwihi ngomong yén éta mangrupikeun kajadian perdagangan internasional lengkep di Cina anu nganggo sajarah pangpanjangna, skala panggedéna, kalolobaan jinis barang sareng laju pangandaranana pangluhurna.


jalma-jalma di canton adil


2. How long is the period?


From June 15 to 24, 2020, the canton fair 2020 will last for 10 days.


3. Dimana Canton Fair 2020?


The 127th Kanton Fair bakal tiasa nganggo téknologi inpormasi canggih pikeun netepkeun platform online lengkep dina Website resmi Canton Fair.


4. What is the specific form?


The Canton Fair 2020 mainly includes three major sectors:


  • 1. Online Display Platform

Pameran bakal nunjukkeun inpormasi produk online sacara online ngaliwatan téks, gambar, video, 3D, VR, siaran langsung, jsb. Anu mésér tiasa ngadatangan stan virtual ngalangkungan kategori paméran, kecap konci perusahaan, nomer stan dll.


  • 2. Live Broadcast Platform


Unggal pameran bakal gaduh 10×24 jam ruang cicing online. Paméran boh tiasa ngadamel hungkul hiji-on-hiji sareng pembeli online, atanapi ngumumkeun produk ka sajumlah pembeli dina waktos anu sami via siaran langsung.


  • 3. Supply and Demand Matching Platform

Anu mésér tiasa nyebarkeun inpormasi paménta sorangan sareng milari panyadia anu cocog liwat platform. Platform ogé nyayogikeun tarjamahan multibasa kanggo ngagampangkeun komunikasi antawis para pembeli sareng exhibitor.


online canton adil


5. Who can display on the fair?


  • 1. Export Exhibition

Exhibitors are about 25,000 companies that have been arranged by the booth of the Canton Fair 2020.

  • 2. Import Exhibition

Exhibitors are overseas enterprises that have completed the prepayment of booth fees for Canton Fair 2020. It is estimated that there are about 400 companies from about 30 countries and regions.


6. What are the exhibit categories?


  • 1. Export Exhibition

50 wilayah exihibiton,16 kategori komoditi


Kategori adil Kanton


  • 2. Import Exhibition

6 kategori komoditi, nya éta Elektronik & Parangkat Listrik Di rumah tangga, BBahan uilding & Hardware, Peralatan Mesin, Fokod & Inuman, barang-barang rumah tangga, Kain sareng tékstil bumi.


7. How to participate in the fair?


Exbitor tiasa nganggo akun paméran pikeun log in ka platform.


Pembeli sareng sémah tiasa asup kana platform paméran online liwat situs wéb resmi di Kanton Kanton.


Saatos ngadaptarkeun sareng log in, exhibitor tiasa ngotéktak halaman perusahaan, klik inpormasi produk, kunjungan ka kamar live perusahaan, jsb.



canton fair 2020 registration


In short ,you need to take the four steps:


  • 1. Login by your buyer ID and Badge number


Login by the buyer badge number


  • 2. Fill in or change your email information


ngarobah alamat surélék


  • 3. Login by the new passport sent by email


login by new passport


After completing this step, you can view exhibits, watch live streaming, start instant communication and make appointment for negotiation.


  • 4. Update and complete your personal information


complete personal information


After completing this step, you can post sourching request and wait for a suitable supplier.


8. Feton dina Caton adil 2020


Diondang sinambung ka Feton Corporation online Kanton Lemes urang ti tanggal 15 Juni nepi ka Juni 24th. Jumlah gerai: 13.2F38. Kami bade ngobrol ngeunaan téknologi lampu sareng kasus sareng anjeun, ieu mangrupikeun jadwal kami:


Dinten Hiji: pangaweruh dasar UVC dinten Dua: UVC hawa STERILIZATION dinten Tilu: LED téhnologi dinten Opat: tumuwuh cahaya fro tatangkalan & hewan dinten Lima: Industri cahaya dinten Genep: komérsial cahaya dinten Tujuh: cahaya SAWANGAN dinten Dalapan: suplai ranté manajemén dinten Salapan: béda MASALÉNA DI CAMPUR Poé Sapuluh: NU TU KASIL


canton pédah adil


We will update more information for your reference.


Related Knowledge -

How to Use UV Disinfectant Against Coronavirus Like COVID-19?


Naha kaseueurna lampu germisida UV di pasar teu efektif?


Related Article -

Solusi Disinfeksi LED UVC anu épéktip


UV Light LED system for Mini-spliter HVAC Unit