Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Cabang FETON diadegkeun di Shenzhen

Waktos: 2019-12-16

Dina raraga ngumpulkeun langkung seueur bakat di komunitas perdagangan asing , FETON dibuka Kantor Shenzhen di Shenzhen.


Ngaliwatan jandéla ieu, FETON parantos ngayakeun sajumlah kagiatan ngabagi ilmu.


Di hareup, bakal aya mitra langkung pikeun ngagabung kami dina perdagangan internasional.