Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Mésér wawasan : naon pamikiran penjualan sateuacan nyarioskeun?

Waktos: 2020-02-27

Kuring sok ngobrol sareng tim pameseran kuring anu anjeun kedah ngartos ngartos produk, tingali di jero prosés produksi sareng janten mahér. lamun heunteu anjeun bakal kéngingkeun harga anu luhur.


Kusabab nalika penjualan kuring ngobrol, anjeun bakal nyangka sapertos kieu:


"Pembeli henteu terang parameter konci dina industri urang" -add 5%
"Pembeli henteu terang prosés produksi" -add 5%
"Pembeli mangrupikeun waktos pertama kalebet usaha sareng supplier Cina" -Hurray! tambahkeun 10%


éta mangrupikeun bercanda tapi henteu ngan ukur carita.


Upami anjeun henteu tiasa katingali di jero produksi sareng industri, anjeun ngan ukur tiasa nampi harga anu luhur anu ditawarkeun ku supplier anu klasik, alesan bodo: -kami gaduh kualitas anu saé.


Koe
Diréktur Chain Supply di Feton Corporation

1585797585940980.png