Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Wawasan meuli: Ati-ati tina padagang dagang internat gawé bareng sareng anjeun.

Waktos: 2020-02-26

Salah sahiji panyadia kuring nyarios yén kuring nyéépkeun sénsor dagang perusahaan anjeunna pisan, sabab aranjeunna henteu kéngingkeun harga saing pikeun ngadukung nya ngalawan konsumén peka harga.


Dina panempoan kuring, masalahna nyaéta yén anjeunna nyandak mésér salaku padamelan anu sederhana sareng gampang, ngan ukur ngaluarkeun artos sareng balanja.


Anjeun kedah ngaku yén seueur pabrik di China anu ngagaduhan putra pimpinan / putri / istri atanapi babaturan awéwé janten mésér internal kusabab kakerabatan tapi sanés profési.


Éta pisan sababna nalika urang ngadeukeutan supplier poténsial énggal, kuring sok naroskeun: saha éta sudagar internat? Kumaha carana anjeunna ngalakukeun proyék ieu.


Ngan ku cara kieu, abdi tiasa nyaluyukeun strategi mésér dina waktos kuring pikeun nyegah tina perangkap.


Koe

Diréktur Chain Supply di Feton Corporation