Wawasan Perusahaan

Imah>sumberdaya>Wawasan Perusahaan

Janten pangetahuan sareng panyadia jasa internasional

Waktos: 2013-03-22

Dina bulan Maret 2013, klub giyo, organisasi anu fokus dina ngabagi ilmu dina bidang perdagangan internasional, diadegkeun.


Daniel (pangadeg FETON) sareng 4 babaturan sanésna anu gaduh langkung ti 10 taun ngalaman dina perdagangan internasional ngamimitian nyebarkeun tulisan gratis ngeunaan kumaha carana dagang sareng klien asing pikeun novice dina platform ieu.


Ku Pébruari 2020, FETON parantos ngariung langkung ti 150 rébu pengikut dina bisnis internasional, kalolobaan diproduksi.


Pengikut urang aya dina sadaya pasar produksi utama di sakumna dunya sahingga urang ngagampangkeun mésér produk kalayan harga anu langkung saé sareng nyayogikeun kabutuhan klien.


Komunitas dagang internasional anu langkung maju ayeuna dibina ku tim FETON.