ОБЈЕКТИВ

Дома>Производи>ОБЈЕКТИВ

Прилагодени висококвалитетни оптички асферични стаклени леќи специјални за високо стандардно осветлување од поплави FT серија 8237

Употреба: Оптички
Пренесување:> 95% (по облогата може да достигне 97%)
Материјал: Оптичко стакло
Боја: јасно
Големина: Прилагодено
Работна температура: -50-500

Пребарување

Опис

◆ Ниска стапка на инфлација, висока температура отпорна, висока јачина,
висока цврстина, висока пренесување на светлина и висока хемиска стабилност.

◆ Овој објектив вклучува држач и заптивка од нерѓосувачки челик, лесна инсталација.

◆ Широко се користи за едностран пат, за двостран пат.

◆ Со структурата на микро-матрицата за дизајн против сјајот.

◆ Усвојте нов дизајн за одлични оптички перформанси.

◆ Добро за столбови со надморска височина од 2 m.

Поддршка на широк спектар на различна големина COB.

◆ висока ефикасност и одлична униформност

◆ Места, средни и широки греди

* Кликнете овде за повеќе видеа за производи

апликации

(1) LED сијалички со висок залив

(2) LED светилки надолу

(3) LED предни светла

(4) ЛЕР фабрички светилки

(5) Светла

(6) Други LED диоди

конкурентна предност

1.Ние можеме да ги прилагодуваме материјалот, спецификациите и оптичката обвивка за вашите оптички компоненти, врз основа на вашите потреби.

2.Ние можеме да ви помогнеме да го оптимизирате оптичкиот систем што не ви се допаѓа, и да ви обезбедиме бесплатно оптичко решение или предлог.


За нас-

Фетон инсајт за решение на осветлување


Работилници за производство на линии Feton LED


Контакт