LED диоди

Дома>Производи>LED диоди

ЛЕР-сијаличка со сијалица со извор на светлина со целосен спектар за подземна светлина FT серија 1018

Употреба: Осветлување
Емисија на боја: Топло бело / неутрално бело / ладно бело
Основен материјал: Нормално керамика
CRI: Нормален Ra95, прилагодено 98,99 авајлејм
Достапно напојување: 20w, 30w, 40w, 50w

Пребарување

Опис

◆ Професионално осветлување со високо препознавање на бојата.

◆ СМТ керамички пакет со бакарна брана, обезбедува широк спектар.

◆ Осветлување на скоро сончева светлина спектар и промени во зрачење интензитет врз основа на географска локација, датум и време.

Lowest Најниска топлинска отпорност на индустријата.

Universal Универзално осветлување на природен спектар, направено за здраво осветлување.

◆ Реална и живописна репродукција на боја, израз на боја на враќање до потекло.

Универзален спектар, вклучувајќи УВА и далеку црвени светла.

◆ Исто така со многу висок CRI (CRI> 97).

◆ Супериорна робусност на корозијаСирокиот спектар на светлечки флукс и висока ефикасност.

-Еколошки, долг животен век и висока сигурност.

* Кликнете овде за повеќе видеа за производи

апликации

(1) Долгогодишно сценарио за вештачко осветлување и здравствена заштита

(2) Точни сценарија за намалување на бојата

(3) HD студиа и специјално осветлување

конкурентна предност

1. Нашиот извор на светлина постигнува целосен спектар и висококвалитетно бело светло во едно пакување со SMD, што е ефикасен хортикултурен извор на светлина и украсен извор на светлина со осветлување со висока репродукција на боја, исто така.

2. Мулти-спектралната природа на нашата амбалажа со едно пакување во голема мерка го поедноставува дизајнот и развојот на ламина, скратете го циклусот на развој и времето на производство и намалувањето на трошоците.

3.Поради успехот на значително намалување на топлинската отпорност, нашиот извор на светлина создава повеќе опции за да одговараат на дизајнот на производите на ламина со совршени перформанси, економични, високи густина на луменот, итн.


За нас-

Фетон инсајт за решение на осветлување


Работилници за производство на линии Feton LED


Контакт