LED лампи

Дома>Производи>LED лампи

Индустриска светлина со висока моќност 50W 100W 150W 200W LED светилка за светлосен таван за осветлување на тунели, Стадион за осветлување Магацински светла FT Серија 9913

Употреба: Осветлување
Големина: Прилагодено
Боја на завршна површина на површината: црна или прилагодена боја
Материјал за дифузер: Стакло / компјутер со голема трансмисија
Lивотен век: 50000H
Материјал за ламби за тело: Алуминиумска легура

Пребарување

Опис

◆ Различни големини на рефлекторот во форма на скала што можат ефикасно да ја подобрат ефикасноста на осветлувањето.

◆ Закривениот дизајн ја зголемува областа за ладење што ја расипува топлината брзо.

◆ Интегриран процес на фалсификување, за подобрување на механичките својства и структурната јачина, голема површина за дисипација на топлина, добра топлинска спроводливост.

◆ Усвојувајте алуминиумски сребрен рефлектор со висока чистота, појава на едноставна атмосфера, цврста структура, сигурна, со анти-сјајна функција.

◆ Издржливо куќиште за леење од легура на алуминиум за апликации за тешки осветлување.

-Мијалник-интегрален топлински мијалник ја зголеми брзината на проток на воздух што овозможува максимално пасивно термичко управување.

◆ Пластично електростатско прскање за да се спротивстави на корозијата, сечењето и згаснувањето.

◆ Повеќекратно решение за монтирање за различни апликации за инсталација.

* Кликнете овде за повеќе видеа за производи

апликации

(1) Општа примена во индустријата: Фабрика, магацин, дистрибутивен центар.

(2) Спортска сала во затворен простор.

(3) Други апликации со високи тавани за затворен простор.

конкурентна предност

1.FETON обезбедува едношалтерски целосен план за прилагодување на осветлувањето за бројни добро познати дизајнери на осветлување, архитектонски дизајнери, електрични инженери и дизајнери за украси за внатрешни работи со помош на извонреден систем за контрола на квалитет, ефикасен капацитет за управување со синџирот на снабдување и професионални тимови за консултации со ЛЕР.

2.Ние можеме да ги прилагодиме производите според барањата на клиентите. Отсекогаш сме инсистирале на „квалитет и иновација“ и нудиме конкурентна цена за нашите клиенти.


За нас-

Фетон инсајт за решение на осветлување


Работилници за производство на линии Feton LED


Контакт