LED лампи

Дома>Производи>LED лампи

Експлозија на доказ за висока експлозија на висококајтична ламба за сијаличка LED светло, алуминиумска светлина, алуминиумска светлина Лум, алуминиумска светлина, ФТ Серија 150

Употреба: Осветлување
Големина: Прилагодено
Lifespan: 96,000H
Lamp Body Material: Aluminum Alloy
Storage Temperature: -40ºC to + 80ºC
Working Temperature: -40ºC to + 50ºC
Relative Humidity: 10-95%

Пребарување

Опис

◆ Интегриран процес на фалсификување, за подобрување на механичките својства и структурната јачина, голема површина за дисипација на топлина, добра топлинска спроводливост.

◆ Усвојувајте алуминиумски сребрен рефлектор со висока чистота, појава на едноставна атмосфера, цврста структура, сигурна, со анти-сјајна функција.

◆ Издржливо куќиште за леење од легура на алуминиум за апликации за тешки осветлување.

-Мијалник-интегрален топлински мијалник ја зголеми брзината на проток на воздух што овозможува максимално пасивно термичко управување.

◆ Пластично електростатско прскање за да се спротивстави на корозијата, сечењето и згаснувањето.

◆Allow 4 different ways of installation according to the type of roof.

◆Replace traditional lamps without modifying electrical installations in existing roofs. Can be easily installed in sheet, cement and false ceiling roofs.

◆Fastening by brackets, steel braces or integrated to roofing.

◆Offer 160 degree opening angle, allow an excellent distribution of lighting to entrances and exits of roofs.

* Кликнете овде за повеќе видеа за производи


апликации

Designed to illuminate high-rise areas of places such as:

(1)Service station (Gas station)

(2)Petrochemical complex

(3)Cooling chamber

(4)Marine platform

(5)Oil refineries

конкурентна предност

1. FETON обезбедува едношалтерски целосен план за прилагодување на осветлувањето за бројни добро познати дизајнери на осветлување, архитектонски дизајнери, електрични инженери и дизајнери на ентериер за украсување со помош на извонреден систем за контрола на квалитет, ефикасен капацитет за управување со синџирот на снабдување и професионални тимови за консултации со ЛЕР.

2.We can customize the products to the requirement of the clients. We have always insist with "quality and innovation" and offer competitive price for our clients.

За нас-

Фетон инсајт за решение на осветлување


Работилници за производство на линии Feton LED


Контакт