LED лампи

Дома>Производи>LED лампи

Експлозија на доказ за LED осветлување на крошна светлина 60W 80W 100W 120W Индустриски високообразен сијалица за бензинска пумпа Осветлување на стадион осветлување FT серија 9923

Употреба: Осветлување
Големина: Прилагодено
Panивотен век: 96,000 Ч
Материјал на телото на ламбата: Алуминиумски легури
Температура на складирање: -40ºC до + 80ºC
Температура на работа: -40ºC до + 50ºC
Релативна влажност: 10-95%

Пребарување

Опис

◆ Интегриран процес на фалсификување, за подобрување на механичките својства и структурната јачина, голема површина за дисипација на топлина, добра топлинска спроводливост.

◆ Усвојувајте алуминиумски сребрен рефлектор со висока чистота, појава на едноставна атмосфера, цврста структура, сигурна, со анти-сјајна функција.

◆ Издржливо куќиште за леење од легура на алуминиум за апликации за тешки осветлување.

-Мијалник-интегрален топлински мијалник ја зголеми брзината на проток на воздух што овозможува максимално пасивно термичко управување.

◆ Пластично електростатско прскање за да се спротивстави на корозијата, сечењето и згаснувањето.

◆ Дозволете 4 различни начини на поставување според видот на покривот.

◆ Заменете ги традиционалните ламби без да ги менувате електричните инсталации во постојните покриви. Лесно може да се инсталира во покривни лимови, цементи и лажни тавани.

◆ Прицврстување со загради, челични протези или интегрирано во кров.

◆ Понудете агол на отворање од 160 степени, овозможете одлична дистрибуција на осветлување до влезовите и излезите од покривите.

* Кликнете овде за повеќе видеа за производи

апликации

Наменето е да ги осветлува високите области на места како што се:

(1) Сервисна станица (Бензинска пумпа)

(2) Петрохемиски комплекс

(3) Комора за ладење

(4) морска платформа

(5) Рафинерии за нафта

конкурентна предност

1.FETON обезбедува едношалтерски целосен план за прилагодување на осветлувањето за бројни добро познати дизајнери на осветлување, архитектонски дизајнери, електрични инженери и дизајнери за украси за внатрешни работи со помош на извонреден систем за контрола на квалитет, ефикасен капацитет за управување со синџирот на снабдување и професионални тимови за консултации со ЛЕР.

2. Ние можеме да ги прилагодиме производите според барањата на клиентите. Ние секогаш инсистиравме на „квалитет и иновација“ и нудиме конкурентна цена за нашите клиенти.


За нас-

Фетон инсајт за решение на осветлување


Работилници за производство на линии Feton LED


Контакт