ВОЗАЧИ

Дома>Производи>ВОЗАЧИ

Водоотпорен LED Возач на напојување со напојување со електрична енергија LED постојан напон и струјно LED возач на светлината за Flood Light FT Series 6016

Употреба: Светлина, ЛЕР улица / архитектонско / заливот / светло за напојување Напојувања за напојување Начин на возење: постојан напон + постојана струја
Режим на напојување: Извор на постојана струја
Услуга: Обезбедете прилагодена услуга
Гаранција: 5 години arrant Гаранција

Пребарување

Опис

◆ Достапно во постојана струја или постојан напон.

◆ Компатибилен со контролор за слабеење од 0 ~ 10V.

Range Опсег на спиење: 5 ~ 100% Осветлување на излез - треперење.

Design Дизајн на метално куќиште со функционална земја.

Design Одвојен дизајн, користете го заштитното брзо напојување, олеснете го одржувањето на ламбата.

◆ Водоотпорен дизајн, континуирана работа за 5-7 дождливи денови ..

Management управување со ИОТ, далечински управувач и дијагностика.

◆ Изолирано затемнување коло: Да

◆ Заштита: OCP, SCP, OVP, OTP - Автоматско закрепнување

Able Погоден за суви и влажни локации.

◆ Гаранција од пет години (живот @ Тк: 80 ℃ 40,000 часа)

* Кликнете овде за повеќе видеа за производи

апликации

(1) LED архитектонско осветлување

(2) LED комерцијално индустриско осветлување

(3) LED осветлување

конкурентна предност

1. Фокусирајќи се на пазарот за осветлување на ЛЕР, FETON носи над 10,000 модели на LED возачи за напојување, за да ги обезбеди решенијата за напојување за сите типови апликации.

2. FETON сега е во можност да обезбеди брзи услуги ширум светот со својата глобална дистрибутивна мрежа, поттикната од постојан напор и напорна работа.

3.Како трговско друштво, нашето време е брзо и производот е флексибилен (ОЕМ ОДМ ..)


За нас-

Фетон инсајт за решение на осветлување


Работилници за производство на линии Feton LED


Контакт