Информации за компанијата

Дома>ресурси>Информации за компанијата

Свеста за услугата - Како ефикасно да управуваме и контролираме состанокот?

Време:-2020 02 29-

8:50 часот, повеќето компании сè уште не го започнале својот бизнис, иако екипата на ФЕТОН веќе еден час се состана со американските купувачи.


На оваа средба, двајца раководители на ФЕТОН споделија информации што ги собрале од службата за патувања во Тајван и Виетнам, како и за напредокот на тековните нарачки.


Како што се ближи крајот на оваа година, тие исто така направија состанок за утринска средба на која се разговараше за планот за откуп и буџетот за следната година.


Вреди да се спомене дека пред почетокот на состанокот, тимот на ФЕТОН помина скоро една недела на прибирање податоци и подготовка на материјали, вклучително и какви прашања може да ги постават клиентите и какви прашања треба да поставиме.


Ова е една од најважните причини за ефикасен напредок на состанокот.


Даниел
Извршен директор во корпорацијата FETON