Информации за компанијата

Дома>ресурси>Информации за компанијата

Активна улога на игра во Гуангжу, Кина

Време:-2019 09 12-

Во септември 2019 година, Даниел, основачот на FETON, спроведе 48-часовно споделување на знаење со кинески добавувачи.


Даниел открил дека кога кинеските добавувачи се соочуваат со клиенти, повеќето од нив се загрижени само за продажбата на производите, но не и за реалните потреби на клиентите.


Преку споделување знаење и играње улоги, Даниел им помогна на повеќе од четириесет кинески добавувачи да го обноват разбирањето на меѓународната трговија.