Информации за компанијата

Дома>ресурси>Информации за компанијата

Размена на знаење во Шенжен, Кина

Време:-2019 06 07-

Во јуни 2019 година, Даниел, основач на ФЕТОН, сподели знаење еден час на Светската прекугранична изложба и самит на Светската прекугранична трговија.


Тој напомена дека доколку компаниите не посветат многу внимание на набавките и управувањето со синџирот на снабдување, тие нема да имаат моќ да се борат против кога се менува надворешното опкружување.


Ова е причината зошто ФЕТОН инсистира да формира свои бази на снабдувачи во различни региони во светот.

90% од слушателите кои учествуваат во ова споделување се менаџери или основачи на компанијата.


После споделувањето, еден од слушателите ни кажа дека станува збор за многу значајно споделување, помагајќи му да ја види вистинската врска меѓу себе и неговите клиенти и му помагал да заземе добар пат за надворешно-трговска размена.