Информации за компанијата

Дома>ресурси>Информации за компанијата

Како ќе се одржи Саемот на кантонот 2020?

Време:-2020 06 03-

Поради епидемиската состојба оваа година, 127-таth Кантонски саем, еден од најголемите саеми во светот, ќе биде се одржува на Интернет од 15 до 24 јуни.

Ова е најголемата иновација и предизвик за купувачите, изложувачите и кинеската влада.

Тогаш, како ќе се одржи овој Интернет саем за кантон? На што му треба внимание? Дојдете и најдете одговори!


1. Што е кантонски саем?


Саем за увоз и извоз во Кина, наречен Саем за кантон.

Просечен обем на тргување од секој саем во Кантон е околу $ 280 милиони. Секој саем во кантонот, 180,000 учесници од минатото 180 контуи и регионите ќе се соберат заедно за да ги доставуваат најдобрите кинески производи од повеќе 60,000 добавувачи.

Не е претерување да се каже дека станува збор за сеопфатен меѓународен трговски настан во Кина со најдолга историја, најголеми размери, најразлични стоки и највисока стапка на обрт.


луѓе на кантонски саем


2. Колку трае периодот?


Од 15 до 24 јуни 2020 година, кантонскиот саем 2020 ќе трае 10 дена.


3. Каде е саемот Кантон 2020?


На 127-от саем во Кантон ќе се искористи целосната употреба на напредната информатичка технологија за воспоставување сеопфатна мрежна платформа на Официјална веб-страница на Кантонски саем.


4. Која е специфичната форма?


Кантонскиот саем 2020 главно вклучува три главни сектори:


 • 1. Интернет платформа за прикажување

Изложувачите ќе ги прикажат своите информации за производот преку Интернет преку текст, слики, видеа, 3Д, VR, преноси во живо, итн. Купувачите можат да ги посетат виртуелните штандови преку изложбени категории, клучни зборови за претпријатија, броеви на штандови, итн.


 • 2. Платформа за преноси во живо


Секој изложувач ќе поседува по 10×24-часовна онлајн дневна соба. Изложувачите можат да водат еден-на-еден преговори со купувачите преку Интернет, или да ги објавуваат производите на голем број купувачи во исто време преку преносот во живо.


 • 3. Платформа за појавување на понудата и побарувачката

Купувачите можат да објават информации за сопствена побарувачка и да најдат снабдувачи за снабдување преку платформа. Платформата исто така обезбедува повеќејазична поддршка за превод за да се олесни комуникацијата помеѓу купувачите и изложувачите.


онлајн саем за кантони


5. Кој може да се прикаже на саемот?


 • 1. Изложба на извоз

Изложувачи се околу 25,000 компании што се договорени со штанд на Кантонскиот саем 2020 година.

 • 2. Изложба на увоз

Изложувачи се прекуокеански претпријатија кои завршиле со претплата на такси за штанд за кантонот саем 2020 година. Се проценува дека има околу 400 компании од околу 30 земји и региони.


6. Кои се категориите на изложби?


 • 1. Изложба на извоз

50 области со егзихибитон,16 категории на производи


Кантонски фер категории


 • 2. Изложба на увоз

6 категории на производи, тие се Електроника и Апарати за домаќинство, Bспојување материјали и хардвер, Машини за опрема,.уд & Пијалок, предмети за домаќинството, ткаенини и текстил од дома.


7. Како да учествувате на саемот?


Изложувачите можат да ја користат изложбата за изложба за да се најават на платформата.


Купувачите и посетителите можат да влезат во мрежната изложба платформа преку официјалната веб-страница на Саемот Кантон.


По пријавувањето и најавувањето, изложувачите можат да ја разгледаат страницата за корпорации, да кликнат на информации за производи, да ги посетуваат просториите во живо на компанијата, итн.регистрација на кантонски саем 2020 година


На кратко, треба да ги преземете четирите чекори:


 • 1. Пријавете се по личниот број на вашиот купувач и бројот на значката


Пријавете се со бројот на значката на купувачот


 • 2. Пополнете ги или променете ги информациите за вашата е-пошта


промени ја е-маил адресата


 • 3. Најавете се преку новиот пасош испратен по е-пошта


најавување со нов пасош


По завршувањето на овој чекор, можете да гледате експонати, да гледате стриминг во живо, да започнете непосредна комуникација и да закажете состанок за преговори.


 • 4. Ажурирајте ги и пополнете ги личните податоци


целосни лични информации


По завршувањето на овој чекор, можете да објавите барање за пишување и да чекате за соодветниот снабдувач.


8. Фетон на Саемот Катон 2020 година


Централно поканети на нашиот Фестивал на кантони Фетон корпорација од 15-ти до 24 јуни. Број на штанд: 13.2F38. Youе разговараме за технологијата на осветлување и случаите со вас, еве го нашиот распоред:


Прв ден: ОСНОВНО ЗНАЕЕ НА УВЦ Ден Ден: УВЦ СТЕРИЛИЗАЦИЈА НА АВТОМАНИЕ Три ден: ЛЕР ТЕХНОЛОГИЈА Четврти ден: ЛЕТНИЧКИ ОСТАВНИ ОД РАБОТИ И ANИВОТНИ Ден Пет: ИНДУСТРИСКО ОСНОВУВА DayЕ Ден Шест: ДВД НА КОМЕРЦИЈАЛНО СВЕТЛОСТ: ДЕТ СЕДНИЦА: Проблеми во осветлувањето на Десеттиот ден: Вредни случаи


кантонски саем за саеми


Ние ќе ажурираме повеќе информации за вашата препорака.


Поврзано знаење -

Како да се користи УВ-средство за дезинфекција против коронавирус како COVID-19?


Зошто повеќето УВ гермицидни ламби на пазарот се неефикасни?


Поврзан напис -

Ефективно решение за дезинфекција на LED UVC


УВ светлосен LED систем за мини-разделувачка HVAC единица