Информации за компанијата

Дома>ресурси>Информации за компанијата

Станете провајдер на знаење и услуги за меѓународна трговија

Време:-2013 03 22-

Во март 2013 година, беше основана giyo клуб, организација која се фокусира на споделување на знаење од областа на меѓународната трговија.


Даниел (основачот на FETON) и неговите 4 други пријатели кои имаат над 10 години искуство во меѓународно тргување) започнаа да објавуваат бесплатни написи за тоа како да тргуваат со странски клиенти за почетници на оваа платформа.


До февруари 2020 година, FETON собра повеќе од 150 илјади следбеници во меѓународниот бизнис, од кои повеќето се произведува.


Нашите следбеници се на сите клучни пазарни производствени пазари ширум светот, што ни овозможува флексибилно купување на производи со пониска цена и подобро задоволување на потребите на клиентот.


Унапредувана меѓународна трговска заедница ја гради тимот на FETON.